myskväll

Hejhej! Nu är vi hemma hos mig är med ellen och det började med att vi fixade oss och drog och mötte upp irem som har världens skönaste garv.. Hur som helst så drog vi till Tora och hade skittrevligt! Vi kollade på film och åt chips, pizza, godis och jordgubbar med chokladfontään! :D som i love.. hehe! Sedan så drog vi till kyrkogården hehe fett läskigt! :p eller inte! det var iallfall en skitlyckad kväll och tack tora för jag fick komma hehe:)


Outfit you know


just nu men byter senare men hur som helst..
´kofta kappahl | linne h&m | strumpbyxor h&m | over knee strumpor cubus |


Fixad och ska dra till mig nu!



Haaalooweeeen

Kunde ju inte blogga så mycket igår för att Ellen hade "fest" nej men haloweenfest hehe ;D Men vi kollade på film och angie och klara e där nere i huset och vi är i stora huset och äter frukost. Idag så har Tora haloweenfest och det kommer bli grymt kul för hon hittar alltid på läskiga saker! Ska dit med ellen iallfall och det ska också bli kul att träffa Tora och Nik U :) Aja hörs sen!


Ja och ellen och våran kille med hans barn..


BUS eller GODIS

Sorry men vet inte om jag kan blogga idag eller imorgon för ska på haloweenfester ;D let's party.. ;)

Let's rock! ♥


Nu så drar jag ner till restaurangen rätt nära mitt hem ;) mm.. gott med kanske någon sallad .. eller pasta carbonara ? eller.. pizza ? ja vi får helt enkelt se! puss på er.


Here i'am

Kom nyss hem från stan med Angie vi åt lunch där och hon köpte ett par skor! hehe hon var lite smart i affären också :) nu så ska jag svara på massa kommentarer! Här får ni även dagens outfit (glasögonen sattes på när jag tog bilden )


-

Åker iväg fast vet inte vart :p men ska möta upp angie nu! Sover kanske över hos henne i don't know! hörs sen.

Kan dee

Såg en skitfin tröja på "kan dee's " blogg! Där en tjej lyssnar på musik och ska höra med henne hur mycket den kostar.. eller det kanske ni redan vet? ;) skriv en kommentar då!



"spik & armband "

jag och Alex har piggnat till lite här och jag har tvättat mitt hår! Vad vi gjorde ikväll var att äta en kladdkakssmet för vi kom på när vi hade gjort den att ugnen inte fungerade just då! tyvärr men gott var det :) Vi kollade på en barnfilm till det också haha sedan så somna vi till mobilspel.. what a life. Tänkte visa er vad jag och Ellen gjorde här om dagen "spik och armband" kan bli väldigt snyggt ihop!


Update!

Jag och Alexandra blev så sugna på något chockladigt.. så det blev .. KLADDKAKA! :D hehe så typiskt oss ;) Sedan så har vi haft värsta spa handlingen med ansiktsmask och saker så vår hy är len som persika! kan det bli bättre? nej.


Hi i'am a nerd


nerd glasses & ett par örhängen! skorna fanns tyvärr inte i min storlek ;/


in till stan!

Drar till stan nu med Alexandra my homie! Vi hörs efter men medans jag är borta kan ni få lite ego pictures! ;)





puss puss!


Every thing gonna be alright


Renesmee


I fyran i Twilight kommer Bella få ett barn, "Renesmee". Ska berätta lite kort vad som kommer hända för er intresserade som inte läst boken! Bella får barn med Edward, barnet blir vampyr såklart eftersom Edward är. När barnet är i magen så äter den upp allt bellas blod för det är ju det vampyrer äter och då måste bella dricka blod för att barnet ska klara sig & Bella. Edward blir tvungen att bita i Bellas arm så hon också blir vampyr så att hon klarar sig att föda barnet. Barnet fick heta "Renesmee" och är hon inte otroligt söt ?
Aja där fick ni reda på lite fakta, ellen berättade för mig och jag blev så sugen på att se alla filmerna! Men när kommer fyran? typ 2012 ? åh! orkar itne vänta! Okej nu så ska jag inte låta som en "twilight nörd" .


Svar på frågor


ååå, om du har navelpiercing så är jag otroligt avensjuk. vill också ha.. fast hur gammal måste man vara? Där jag tog i hötorget (tunnelbanan) så behövde man ha med föräldrars intyg via telefon. Annars om man är över 15 så får man nog ta utan tror jag!
Åh, armbandet på första bilden är från Lindex va? Älskar det, tycker det är så fint Ja det är från lindex :)
vart är glasögonen ifrån? dom var asfina =) <3 De är från BikBok!


hårtips om du har långt hår eller använder löshår

haha.. min mamma skriker för att DH började :$


Ellen är bäst.. NOT

Har precis kollat på Desperate Housewives mitt absoluta favoritprogram! Åt ju middag och efter det så mötte jag upp Jeanette och Katte. Efter en stund så drog Katte och jag & Jeanette drog in till stan. Hehe vi prövade massa bra produkter för håret och huden så vårat hår blev skitlent och bra hihi! Köpte även ett svart nagellack. Sedan så träffade vi Jovanna och sedan så mötte jag upp Ellen Tanaka som hade varit på bio! Så drog vi hem och kollade på somsagt DH :) hare gött.. snart kommer ett videoinlägg (tips)


Utveckla saker & ting

Jag kom på att tänka en sak.. jag har ju ett nattlinne som är lite genomskinligt med spets och lite saker på från London - primark. Hur som helst så älskar jag det eller det är sött, men man kan ju alltid hitta på nya saker om allting right ? Då kom jag på att man kan ha ett vitt linne under eller vilken färg som helst men vitt/rosa/svart är nog det bästa till just min färg. här har du resultatet !


visst blev det så mycket sötare och finare? och vad ser man på bilden längst till vänster ? kanske en navelpiercing ;)


style

styleade alexs hår, hur blev de?
ska man kanske bli stylist? *blink* ;)

och mitt fina hår hehe..!


Är ni sugna på att se resultatet ?

Det blev perfekt! Lite såhär askblondt och jätteljust! jag tipsar er verkligen hos den salongen. Dem blondering och sedan en toning med massa inpackningar för 650 spen. Egentligen skulle det kostat 1500 för de sakerna, + mamma fick hårinpackning gratis och massage, jag fick massage gratis också och så fick jag klippa luggen och topparna om jag ville.. men klippte bara luggen! Han la också även i massa bra medel i mitt hår så det skulle bli starkare och gav mig massa hårtips! haha stackars Alexandra fick sitta och kolla på i 3 timmar :D thank god mobilspel.


en del av håret ni får se bättre resultat när jag kommer hem.

vill man vara fin får man lida pin

Hejsan allihoppa! Nu är Alex och jag äntligen hemma, ska ut strax och är rätt stressad och de blir ett kort inlägg! Håret blev toppen tycker jag men ni får se resultatet senare. stress stress stress stress! bloggar senare promise!


Till kelli angående design








What happends today ?

 sminka mig, fixa håret (duschade nyss! ;) )
 Klä på mig!
 Färga håret.. BLONDT! eller ta bort det orange/gulaktiga! :D
 Träffa Alexandra sötnos!
 Partaj! haha

Ville pröva något nytt så tog jag bilder som visar lite vad jag ska göra! hehe jag har fantasi! Aja puss på er. (kameran är på laddning så snart får ni bilder! )


My new shoes



10 cm höga klackar med blått sidentyg och en rosett på!
Låter det inte gulligt? Fick dem av mamma cirka 200-300 kr från belle.
Bara lite svårt att gå i men det lär jag mig snart! ;)


you will burn in hell



Blogghjälp någon (?)

Vet någon hur man fixar smilies till sin blogg? den här sortens smilies när man kommenterar.. Den får länk!
 aa ni fattar!


thanks

besökarna har höjt sig regält! pågrund av elin "www.dollyblond.se ! "

ser ni hur mycker den har stigit? =D


Vad jag pysslar med..

sitter och snackar med Ellen som underhåller mig!


Mary-kate & Ashley Olsen




On the top

Mamma tycker synd om mig så hon låter mig gå iväg efter middagen. Godissugen ligger på top nu och är sjukt hungrig! Köper väl hem chips och dipp också? äta bör man annars dör man.


Bild tagen igår efter en efterlängtan kväll!


Flower


lyckades trixa ihop ett armband med en stor blomma på med armbandet från london | blomma (som egentligen ären brosh | och en säkerhetsnål. lyckades jag?


tänk om man såg ut som..

jessica alba! Så fina ögon och hennes grova kindben med ett fint leende, oh i wish wish wish!



hehe!

Titta vad jag hittade! Lizette i 5:an så söt så! =)


im not good

Godmorgon! Är otroligt trött efter att vart uppe till 6 egentligen 5 eftersom man ställde ju om klockan efter 12! Sov till klockan 12 och sen dess så har jag vilat och fixat en design som blev totalt misslyckad. Ska höra med Elin vem som gjorde hennes design! Annars så har jag en fruktansvärt förskylning och halsont! Hoppas det går över vill ju inte sitta hemma och ruttna hela höstlovet ? Header + bakrund är nu färdigt nu så ska jag gå över till att fixa bubblor runt inlägg. Hur mår ni idag ? trötta, pigga, glada, sura ? berätta!

Nattblogg..

Har du glömt att ändra klockan en timme bakåt ? Ja, för det är vintertid. Trodde klockan var halv 4 men halv 3 vart den visst! Är galet trött och hållt på med en design i typ 2 timmar.. som kanske kommer ta en timme till? Aja vi får se. Det jag ska fixa i bloggen är följande: header, bakrund, bubblor runt inlägg, text, meny, kommentarer ( försöka.) okej det här kommer bli ett jävla jobb värre än vad hollywoodfruarna håller på med! För att underhålla er så kommer bloggen bli rosa/grå typ. puss och kanske godnatt ?

 


you are perfekt just like you are


like your self just who you are.
var glad för den du är.
Bara för att en person där ute tycker att du är ful ska du inte bli rädd och inte våga sticka ut.
visa dig på bilder som om du är den största på bilden!
var inte någon annan.
snacka var social med nya människor.
Våga sticka ut och ha en stor blomma i håret tex: eller helt kritvit runt ögonen eller något liknande.
don't care what people think about you, just be your self!


YOU are the dancing queen baby!


Forget

Hon sa nämligen att hon kunde länka mig! :D åh om du ser det här tuuuusen tack! "chips and dipp is the hit " något sånt ;)


Suprice

Gud allting blev helt ändrat! Mamma fick sms av dolly där det stod att hon ville att vi skulle komma och vi kom! Hon var verkligen supersnäll och trevlig & rolig! Och vilken stil hon hade, av hennes smycken som hon gjort och hennes klänningar och håret i en rosett blev helt facinerad! :) Är så glad att jag träffade henne det var värt vi snackade om bloggen, att hon gillade mitt hår och så sjöng vi singstar ett antal gånger! Alla andra folk nämligen Angelica var också jättetrevlig! åh im so happy. Tack till alla för en riktigt trevlig kväll! love

dricka..

hehe det handlar om att bjuda på sig själv ;)

Elin & Angelica =)

me and dollyblond! ( varför jag har mössa är för att mitt hår är oranget! )
PUSS!


Oh no..

frisörsalongen var stängd - inget färga hår eller klippa för en på måndag.
det blev missförstånd - så kommer inte träffa ann-chalotte som är med DOLLYBLOND!


Must haves


Är helt kär i allting hihi! Så billigt också! lovelovelovelove


just chilling

Vad gör jag exakt nu?

jo jag sitter i min datastol inrullad i mitt sköna täcke, har på mig varma tofflor, mjukisbyxor och en mysig tröja. Till det sitter jag och dricker citron te med honung och kollar in några hemsidor får ju min månadspeng om 2 dagar så har kollat runt lite vad jag vill ha (lägger in bild snart..) Låter det inte lite skönt och avslappnande?


lovely!


Here we go

två stycken som gav svar och hur mycket den kostade och var den fanns att köpa var:
http://saraborg.blogg.se & http://sirifelicia.blogg.se Tack så mycket för svaret! =)

ni andra sa bara vart den kom ifrån.


Bilder från ons, tors,fre


Emma and Sara ;)

hehe ja och emma dansar eller försöker xD

hehe ja och corran käkar bullar på lektionen :P

mr cool and mr geek :)

emma är sur för sin guldlock..

sweet!

matilda och emma sötnosar!

hehe tjooooockisar!

några bilder från Elevens val vecka! hare gött.


about the n i g h t

Nu så har jag kommit hem. Är trött & fryser.. nyser ibland också! tänk om jag håller på att bli sjuk =(
Hur som helst så träffade jag Tora vi hade det trevligt och var ute och så kom det några killar som va skitjobbiga och höll på och ville ha kontakt och allt sen så drog vi till donken och skulle äta men ingen va hungrig när vi va framme haha lite onödigt men varmt var det där iallfall! Sedan så satte vi ner och snackade och sånt. Sedan drog båda hem för båda frös så jävla mycket! Men nu är jag i goda händer höhö. Mamma vill att jag ska komma till en restaurang och fika men pallade inte och är sur på henne för två saker haha :P 1. för att hon missbildade mitt hår men lyckades övertala henne om att köpa ny hårfärg och det BRA silvershampoot! Så that's good :) 2. för att hon inte hyrt film och köpt chips/godis. hehe får lite dåliga ryck när man är irriterad. Men om hon inte kommer innan 12 köper jag väl godis själv -.- fast har ju iförsig inga pengar typ ;o köpte ju en kjol.. och får min månadspeng på måndag!

kram!


Happy b-day

Höll nästan på att skriva det, men det är ju Monas födelsedag idag! :D Grattis älskling love yah! Gratta henne på playahead eller facebook eller något. pea är iallfall moniis@. aja love you baby.


haha vi har alltid kul together! ;)


ska strax dra

Nu så ska jag strax gå, har på mig min vita mysiga halsduk ett par strumpbyxor, tröja/klänning
 och lite sånt! Ska få en design senare tror jag! Hörs när jag kommer hem. puss på er!

tagen idag, men redigerad!


vill du ha länk ?

fuck mitt hår blev typ gult/ oranget ;( men det blir ju så när man färgar med riktig färg första gången och är skitsur på min mamma för det ser hemskt ut! Så ska ha på mig en mössa ikväll! Mitt hår som är längden är liksom okej men där uppe ser det b o k s t a v l i g t   hemskt ut! :( life sucks.


mitt silvershampoo suger så ska köpa loréals istället. Någon som vet var man kan köpa och hur mycket det kostar ?
DEN FÅR LÄÄÄÄNK!


Woho!

Nu är blonderingen i.. hoppas det blir bra och inte oranget eller något! :o men har ju mitt silvershampoo som räddare! =) fast det inte är så bra. Ska ta ut färgen kvart över, hoppas inte mitt hår hinner gå av innan då seriöst tar jag självmord! :'( Mitt älskade hår! hihi. Men det ska bli spännande. Men om det blir oranget så visar jag er inte hehe visst är jag snäll! btw fick VG idag på so-provet go girl!


hehe historia tog rätt lång tid att lära in sig det där !


Köpt

Köpte ju Danielas kjol nyss för 200 spen! Lite dyrt men värt! :D i just love it!

(
bild från danielas blogg!)


Damn!

Vad min blogg ser tråkig ut! Måste fixa den snart, kelli skulle kanske fixa den men vet inte. ska iallfall piffa upp den lite nu! ;)


tänk

Tycker ni att man kan dömma någon efter sin hårfärg?

Jag menar för att man är blond/platinablond så är man oftast klassad som fjortis. Varför? Så klart att man ser lite mer plastic ut eller oäktare ut än typ ljusbrunt? Men det är ju jättefint! Liksom varför är inte typ svart hår eller rött hår klassat som fjortis ? Eller typ grön haha.. Men jag tycker inte att man kan dömma någon efter ens hårfärg? Det låter ju helt sjukt. Däremot kan man ju tycka att sättet eller sminket eller hur man beter sig kan vara fjortis och om man ruffsar till håret så det ser ut som ett fågelbo så ja.. så ser det fjortis ut. Men det är ungefär som om man tex; aa tyvärr du har gröna ögon då är du fjortis! Eller du har rosa örhängen på dig eller något liknande. Jag tycker det är så fel att folk ska kalla en för saker som inte är sanna? Jag är själv blond eller kommer bli snart ska färga imorgon och har gjort slingor några gånger. Kommer man få snea blickar på sig bara för det ? Liksom om man tycker något är snyggt så ska man väl få ha så! Inte för jag bryr mig om någon jävel tycker jag är ful i det men det förbättrar inte saken direkt? Men som sagt blir kanske brunhårig igen haha vem vet tröttnar ju så fort! Aja är det någon som håller med mig ?


längesen jag la in en låt! Kevin micheal -  love letter min och emmas favvolåt!

Kör på hiss idag..

  • Höstlov! Hur jäävla skönt är inte det? Imorgon sen lov! :D Liksom vad gör vi på lektionerna nu på elevens val vecka ? Typ äter chips godis och lyssnar på musik och tar rast hela tiden hehe! Men imorgon kan man liksom vara ute varje kväll sova hos vänner varje dag! Yeah i like it ;D synd bara att det är rätt kallt ute!
  • Månadspeng okej kanske lite konstigt att hissa det men man blir så jävla glad när man får sina pengar som man längtat efter en hel månad ! man känner sig lite rik haha,eller iallfall jag ;) fast dem är slut efter någon vecka!:(
  • Silvershampoo! Okej kom inte på något bättre! men om inte silvershampoo skulle finnas så skulle  alla blondiner typ vara orange/gul håriga haha! Men det ger goda resultat :)

är inte på topp


träningen gick bra. Jag mår sådär. fryser & är hungrig.
Nu så ska silvershampoo sättas i, någon som vet ungefär hur länge ?


Blonde and blondie

Är hemma hos Matilda nu med Sara & Emma! Dem har slingat mitt hår och matilda gjorde också en slinga, och emma och sara =) Saras lugg blev vit typ.  Skolan gick bra som vanligt, vi fortsatte med våra barnböcker. Jag och Matilda bestämde oss för att jobba tillsammans istället. Snart ska jag dra, för har träning och så. See youuuuu =)

massa saker att fixa

nu så blir det här sista inlägget har massa saker att göra.. suck! ska städa rummet, smörja in mig med massa krämer , fixa mig inför kvällen och aa :) Hörs imorgon! godnight <3


Du bör..

Hello! Har ju inte gjort så mycket men tänkte tipsa om er om ni har dålig hy, eller vilka ansiktsmasker jag brukar använda! Men tips ett:

1. tvätta bort smink när du inte har någon användning till det efter skolan eller om du nyss kommit från en vän.
2. Använd ansiktsvatten.
3. Ta sedan en liten bomullstuss med acne "ta borts medel " där du ser efter på goda resultat att du hade väldigt smutsig hy efter du tagit bort smink / ansiktsvatten.
4. Gör ansiktsmask 1 gång i veckan!
5. Använd smink som inte skadar huden så mycket som tex; mineralpuder, fuktkrämer innan du lägger på smink!

om du har dålig hy! :) 




jag brukar ofta använda den som är nummer 3 högst upp från vänster håll , och den första längst ner & en sån mask som man sätter på som pappersbitar eller hur man nu ska säga det haha!

Vilken mask brukar du använda? Varför ?
kram


@ danis home

Är hemma hos Daniela och har varit det hela dagen förlåt för dålig uppdatering idag men bilder kommer antagligen senare ikväll! Skolan är fett chill! Jag emma, matilda & sara sitter i ett grupprum hela lektionerna käkar chips gör drivvideos, ritar lite hit och dit, snackar och lyssnar på musik sen så har vi rast fett länge =) Skitskönt! Men förutom det efter skolan så köpte jag en ansiktsmask som sveed som f*n! men sjukt bra 12 spen ;) Sedan så kom Olivia hit till Dani och så har hon varit här hela tiden. Sedan så har vi ätit pizza, bulle och omelett hehe.. Aja ska dra hem nu typ! Hörs när jag e hemma! Bor ju typ 1 minut ifrån :p


dags för tv:n nu!



JAG ÄR EN DJURPLÅGERI MÄNNISKA! :(

Har precis matat mina fiskar och städat deras aquarium på facebook! ;) Mina förra fiskar dog.. jag är en mördare.. det är hemskt! ;/ men nu så ska jag ta hand om dem ( mina fiskar! (;  ) heheh.. dålig humor.

se så glada dem är ;D
Nej nu så ska jag inte driva och larva mig längre ska dra ut och köpa godis till mamma men köper såklart till mig med då! puss!


höst höst höst höst


okej höstlöv kan jag inte påstå men i verkligheten så var den orange och det var någon gång i september jag tog den.


Nudels

Har ni märkt en sak ? :D jag äter typ bara japansk, thailändsk, kinesiskt & indisk mat o godis! Eller rättare sagt asiatisk mat. För jag äter typ nudlar hela tiden , naturgodis, japangodis, typ sushi, kyckling, vårrullar, ris, indiska såser och typ katter & hundar! xD (ironi sista.. om ni inte fatta ) men asiatisk mat är fan sjukt gott! Brukar också äta såna där fågelmat typ solrosfrön med skal på eller typ vanliga! :D aja.. tur att man är nyttig då men.. jag .. köpte.. faktiskt.. en.. vineger..chipspåse.. MEN KUNDE INTE MOTSTÅ !:o Va sjukt hungrig så ska ha den tills ikväll när jag kollar på Desperate housewives! Aja puss på er.

oooh.. när jag har i mitt silvershampoo fast mitt hår ser fett mörkt ut. Men ser ni något med mina ögon? :D

fett äckligt det ser ut, but i love it!


Visste ni att..

Jag ska kanske börja i Issas skola med Lizette men vet inte om hon får.. men jag får typ hehe! Men vill inte lämna my homies här i Rålis :( men men dem har typ mat från restaurang och det är nog en bra skola! Ska nog söka in och så. Då träffar jag min älskling varje dag + jag kommer vara glad varje dag för ja och hon har bästa humorn! =D


bilder säger ju självt!


Shopping!

Har köpt lite saker som jag behövde från H&M's sida, behövde det! Tack mamma =)



Im back!

hehe ville tillbaka till bloggen så now im back in track om det nu heter så ? :$
har varit och badat med ljus och hårinpackning och sånt skit!

sorry men bloggpaus

Hello!

ville bara säga att jag inte har blogglust någonstans! Men så brukar det bli på helger.. Haha aja. Vi hörs om några dagar i guess! Fortsätt att kolla in min blogg ;) Man vet ju aldrig när jag börjar igen! :D


hehe.. läggdags

Nu så ska jag sova i typ 1 timme sen så ska jag till ellens skola och hon ska köpa löshår av hennes kompis. Sedan så drar vi kanske hem eller träffar tora? :) Vem vet.. bloggar iallfall när jag e hemma hos Ellen. Godnatt för min del!


clothes for today.. men ska nog byta jacka för att ..

det är så jävla kallt ute! usch usch!

Har fixat lite saker men är nu hemma hos mamma..   Är jävligt hungry också så ska nog koka nudlar eller somethings good! Slutade för typ en timme sen egentligen men har inte orkat blogga, och ikväll så sover jag hos ellen tanaka. Funny. Då ska ja köpa vinäger chips ;D my lovely chips. Sedan dem där chipsen som mona tipsa om! Om du ser skriv vad dem heter ;p


hehe det här har jag pysslat med!


vad som ska göras nu

Nu så ska jag duscha sen plugga lite sen tv i think.. Bilder kommer eller typ 1!

Ellen skriver

Hej på er alla Rebeccas läsare :) Haft en bra dag? Hoppas verkligen att ni har haft det.. NOT. Men hur som helst så har jag haft orientering idag. Superkul. Det gick faktiskt väldigt bra och jag är fett stolt över mig själv. Sen så åkte jag hem och sen träffade jag Rebecca och vi gick och hämtade två skitungar och gick hem till dem och sov. Bra barnvakter... Sen iaf så åkte vi hem till Rebecca och har precis ätit kyckling med pinnar i. Jag ska åka hem ¨sen tror jag. Vi hörs!

/ Ellen <333



ORIENTERINGSKLÄDER!


im going now

Hej på dig du!
är hemma nu från skolan skööönt *bigsmile*! Är ju bara fredag kvar sedan helg! :D lever för helger och är död på vardagar.. Men hur som helst så är ellen påväg hit vi ska passa småungar så får man lite money! Linn & Filip heter dem. Haha filip är fett skön ;) Sedan efter så ska vi på träningen tror jag.. det är ju skitkallt ute, men ska kanske få en fjäll! :D Hoppas.. kan ju inte gå runt i en jeans jacka?! Det är både kallt ute då och man ser psykisk störd ut ( hehe stavning ! ) Aja. vi hörs ikväll i guess?



OM jag är trött?

Hellu :) Har sovit säääämst inatt! Och min fot gör fett ont har typ fått en kula i den.. Okej ingen fattar men det gör fett ont och aa. Igår hade vi martch i typ minuuusgrader? :o wtf! Och jag o ellen verkar tro att det fortfarande är läge att inte använda underställ. Vi sprang runt barbent med inga vantar eller mössa och guud va det va kallt plus vi hade inga avbytare! Men 1-1 blev det hehe :) Idag så ska jag passa Linn & Philip efter skolan med ellen, då får vi se hur det går! Aja hare bra så länge ;)


är man sexy or sexy ? ja tycker sexy xD


match

Nu drar vi på match här hare så good! ;)

New shoes

Nu är ellen påväg hit vi ska t fotbollen tillsammans senare. Har packat min väska som ja ska ta med till pappa och aa :) Juste jag ska beställa uggs fast inte äkta utan sånna här söta!:D

hihi men vet inte om ja ska köpa bruna eller svarta.. vad tycker du? :)


I'm home hunny!

yes. Är sjukt hungrig och seg ska ju spela fotbollsmatch om någon timme eller något och vet ni hur sugen jag är på chocklad?! :o Men mitt fucking bankomatkort funkar inte på 7-eleven eller pressbyrån :s vet inte varför men det funkar på daglivs! Aja vilka problem man har.. Annars så mår jag bra hehe :)


Skola som gäller

Nu är jag färdig fixad! Har på mig en grå kjol, svarta strumpbyxor, vitt linne, grå jacka & klackskor! Skolan börjar om cirka 25 minuter och jag ska dra prick. Men vi hörs ju efter skolan? fast slutar halv 4 suck..! Eftersom jag inte har någon bild från idag för jag hittar inte min usb sak så får ni bild från igår! :) Puss


Godnatt..

Har iallfall fixat något i designen. Längtar tills imorgon för då kommer jag till pappa och vi ska fixa mitt rum på söndag om inte lördag! Hey yeey! ;) Gissa om jag är glad.. Sedan så har jag varit duktig och tgti bort smink, målat tånaglarna, smörjt in mig & gjort läxor ! Vi hörs imorgon! Ciao

Fullt upp!

Ska hjälpa Mirella lite med designen och sedan så ska jag plugga! Känns som om jag aldrig pluggar vilket jag aldrig gör.. Shit måste börja med sånt! Men det är så grymt jobbigt! :( Aja sedan så är det Desperate Housewives som gäller missa inte! ;)


dålig uppdatering

Kom hem för en stund sen.. Har varit hemma hos emma! :D Vi både skulle åka buss 1 sen ba; ja ska färga mitt hår hon ba; men vi gör hemma hos mig haha bara sådär iallfall så köpte jag hårfärg och en slingborste. Tog en otroligt blond färg som gjorde 5-7 nyanser ljusare! Hur som helst så tyckte både ja och Emma att mitt hår blev totalt misslyckat hon garva ihjäl sig typ .. ja blev fett ledsen ;( haha! ironi Men sedan när vi torkade det, plattade det och satte upp i ett hårspänne blev det ganska bra! hihi! Mitt hår lyckas aldrig bli missfärgat ;) Im the best. Sedan så drog jag hem! Nu är ni självklart nyfikna på hur det blev, men det är ljusare än vad det ser ut på bild. Min kamera är inte så bra men vi tog kort med Emmas också så hon kanske skickar dem senare också! :) puss.


ser ut som en tönt som nyss lärt sig ta kort.. ye right


Mätt som en plätt!

Skrev ju inte igår men hade iallfall jättetrevligt! Filmen var väl lite halft bra men maaaaten jag dog! Det var asiatiskt mat eller buffé där det fanns nudlar, kyckling i coconoutsås (stavning?) , kyckling i jordnötssås, kyclking ( tika mika samala ) haha alltså indiskt, vårrullar, bröd, sallad, små sushi bitar, cheesecake, blåbärspaj, glass! Ja ni fattar och man behövde bara betala typ 150 spen så fick man ta hur mycket som helst och hur många gånger som helst. Så aa ni fattar är inte särskilt hungrig just nu!

Nu ligger jag däremot och halvsover.. ser knappt vad jag skriver är skit trött haha det låter som om jag alltid är det men men.. ska på skolbio med klassen! YEY bättre än att sega i skolan ;)

 


Tips

Har försökt fixa o trixa lite med designen men ska fråga ngn som kan fixa en! Snart så ska jag på bio och senare ikväll så ska jag käka middag ute me mamma och hennes kompis funny! hehe men ville bara tipsa er om en sjukt god kräm som är skitbra och doftar underbart hehe! Köp den! den kostar typ kanske 30-40 spen men har sett att den finns på inn & finn också för 20 :o superbra!


fuck måndagar

Har precis kommit hem från skolan och är sjukt trött morgonen var lite sisådär .. vaknade halv 7 fixa mig och sen råka jag somna och jag började nio och så vakna jag kvart i! Hade itne ätit frukost, sminkat mig eller plattat håret så det blev en bulle fick sminka mig skitsnabbt med lite puder och sånt och slänga på mig några kläder och packa ner massa böcker i min väska haha.. ja ni fattar ;) Så har varit sjukt trött idag skulle vilja sova nu men måste slå in lite saker till mammsen som fyller år idag! hehe. Hörs snart :)


Godnatt!

btw så går  jag och lägger mig nu mamma fyller år imorgon också! så måste typ gå upp halv 6 ? suck..


nighty nighty..


Juste..

Orkade inte byta min piercing på onsdag och vad skadar det om man gör det 3 dagar innan? Har ju haft den i snart 6 veckor wiho! Och jag gillar det här smycket mycket mer! :)

yeah i like it ;)


Klick


Har kollat på en sjukt bra film som heter "taken" rekomenderas stort! Har för mig att jag har sett den hemma hos Jeanette eller typ början? =) Aja den var bra och alla borde se den hehe. Ska fixa mitt rum lite, sen kanske ta ett bad med ansiktsmask och hårinpackning skulle vara grymt skönt! Sedan fixa naglarna och plugga lite.. Seriöst jag HATAR skolan!!!! Men vem gör inte det ? Skulle vilja ha lov hela tiden, skönt att höstlovet är här snart ;)

 


I want it


ska kolla film nu! hörs senare..


Liten förändring



euw :s ser skitäckligt ut!

slutresultatet!

är skittrött ska nog sova sedan dra ut och köpa hårfärg om jag orkar och sen kanske ta en fika!

 


New hairstyle

Gud ingen uppdatering alls nästan! Men jag slingade ju mitt hår igår och lite nyfikna är ni väl ? ;) men ska slinga en gång till .. kanske idag? Aja. Här kommer en bild som är tagen just nu, sedan så har jag lite bilder med min kamera som är nog lite bättre. säg gärna vad du tycker!


gårdagen

Shit. Igår så drog jag ut inte så konstigt det var ju fredag ? However så träffade jag Tora my blondie girl och vi drog till odenplan där vi träffa några killar. haha dem va skitsköna men lite jobbiga! Vi var med dem ett tag och jag fick en del kläder som Tora lånat  av mig förut så thats good. Sedan hände det lite mer saker som jag inte orkar ta upp men fyf*an vad det är kallt ute? typ minusgrader.. men när jag kom hem så kolla jag på en film som va jäääättebra verkligen -.- och så käka jag chips med dipp! Idag så ska jag sova hos alexandra då ska jag fan ta med mig filmen "friday the 13th " tror jag att den hette! Om en timme så ska jag typ bli hämtad av min fotbollstränare och ja ska spela match! hatar att gå upp så här tidigt!


körde på lackleggings en söt blus, converse och min jacka!


Vad ska jag göra ikväll ?

Jo! jag ska..

  • fixa mig snart
  • träffa tora i stan eller ngnstans.
  • vara med henne haha
  • färga mitt hår
  • hyra film
  • äta chips & kolla film me family!
  • och självklart ska jag vara nöjd med mitt hår efter jag färgat =D hoppas ja..


hello jag kommer från planeten mars! vart kommer du ifrån?

Hårfärg ska köpas nu!

Nu så ska jag dra ner och köpa hårfärg. Eller slingfärg! Sist jag slingade håret tog jag aldrig en slingfärg haha. Men man får hoppas på bra resultat :) annars så händer det inte så mkt ikväll? Kanske träffar någon vem vet! Hörs senare.

hihi är jag inte söt idag? =D dreev, men ser ni att jag har bruna ögon ;) photoshop you know! Och varför jag täcker med en svart sak är för att min tröja är ganska stor och man såg hela min bh höh.


visste du att..



  • Jag kan inte kolla på tv utan att äta något.
  • Jag äter godis varje dag haha?
  • Jag får ont vid käken/örat när jag garvar med godis i munnen.
  • Jag redigerar nästan alltid mina bilder så att jag får bruna ögon.
  • Jag har färgat håret kanske 10 gånger om inte mer.
  • Jag har tyo det största rummet i vår lägenhet.
  • Jag vill ha skiiitblondt hår men vill ha mörkmörkbrunt hår när jag ser någon med det!

Nu är ellen här. Hörs sen!

vad ska ni göra idag?


Rebecca goes crazy? huh..
Fattar inte varför jag inte uppdaterat? Slutade liksom för 2 timmar sen! Men så här ser jag ut idag. Har inga planer om vad jag ska göra idag ? Kanske blir det en skön hemma kväll? who knows

miss

Har missat programet "inlåst" nu men pallade inte gå upp ur mina stora sköna säng hah! Men har inte så mkt blogglust ikväll har ju hänt en hel del också som jag inte vill ta upp här. Men det är lite snett allt i hoppa. Designen är snart färdig så oroa er inte! Annars så har jag bara ätit en bulle gick ju t donken och åt fast åt ute ist. Mer berättar jag inte. Videoinlägg kommer imorgon i guess och det blev för sent för att slinga mitt hår tyckte mamma för hon är med sin kompis här. -_- puss så länge!


whatta fuck happend? i love you


Donken blir min middag

Kom precis hem från träning och mamma är inte hemma så ska ut och köpa lite donken food. Hörs senare!

Donken blir min middag

Kom precis hem från träning och mamma är inte hemma så ska ut och köpa lite donken food. Hörs senare!

Hörs senare!

Ska dra på träning snart och senare så ska jag slinga mitt hår ljusare! Hoppas det bara inte blir typ gult :s eller oranget! för då slingar jag det ännu ljusare eller mörkbrunt hähä! Ungefär såhär villl jag ha det! Sedan så aknske jag klipper mitt hår alltså snelugg !


hm.. tycker ni att det låter bra? :) lite ljusbrunt men ändå blondt! Öland 09 saknar..


six days

Jag är fett stolt att jag klara av skolan idag! Tyckte det var lite sådär jobbigt hatar egentligen torsdagar men den här gick fett snabbt ? :o Hur som helst så var Yasmine vid vår skola och ja mona sofia hanna & hon snackade lite. Sedan drog jag hem, och kom nu på att jag får byta min piercing om typ 6 dagar? :D Im happy bitch!

då så ska jag sätta in den här! :)


Outfit för idag


böt outfit!
Nu så ska jag bara sminka mig lite sen dra till skolan!


You ask!

Anonym om Sickla:
varför visar du inte bh ?

svar:
Hade världens obekvämaste bh på mig och precis efter jag köpt den nya så bytte jag om till den nya direkt. Så jag har haft på mig den, och sen så har jag bara inte orkat ta av mig den och ta kort hah :p Men kan kanske göra det imorgon!

 


Sickla


20 kr styck + en Bh som kostade 50 kr som hör ihop med dem vita trosorna!

Leopard tröjan! i just love it. skärpet är inte köpt idag!

Nu så ska jag börja med en design eller försöka?


Sorry.

Har haft sämsta uppdateringen idag haha men jag slutade vid halv 11 hade ju orientering och jag var med lizette! vi är alltid så seriösa.. Gjorde alla hål med örhängen i pappret ;) Smart? Sedan så dreeev vi med massa folk. men vi hittade faktiskt 3 kontroller! :D resten var ju "hemmagjort" om man säger så. Efter det så åkte vi hem till henne jag hälsade på hennes nya katt ååh så söt den var :') Helt underbar! Vi satt också och kollade på alla skolfoton.. Har inte fått mina än?! sämst -_- och senare på dagen åkte vi till Sickla och shoppa loss! Ni får se snart vad jag köpte. Håll ut

"
jag vill ha pip" haha vi gjorde en deal att man inte fick säga godis på hela resan för vi snackade om det hela tiden sen så ba; nej nu måste vi säga pip varje gång vi menar godis! haha så torr humor!

 


Vaknar upp på fel sätt..

Vaknade precic kändes skitskönt att vakna så sent.. ( sent för mig!) men är fortfarande trött. När jag vaknade så tänkte ja "åh nu så ska jag fixa lockar i mitt hår, sminka mig fint som bara den, ha på mig en söt kjol" haha glöm det tills jag såg orienterings kartan bredvid mig. Jogging brallor, hög bulle, jacka, vantar, mössa springande i skogen. Fine..



Next - DH

Kom hem för en stund sen har varit med Mimmi som jag saknat så.. Vi satt och snackade lite och jag gick och köpte 3 godisar haha nödvändigt! Sedan medans som jag hade pengar på mig så gick jag och lämna tbx pengar till 7-eleven, good va? Snart börjar mitt absolut faaaavorit program! DH "desperate Housewives" i love <3


Mimmi today!


hihihi

Kom hem vid halv 3 typ haha, och nu håller jag på att fixa en design som jag hoppas på blir bra. Men hur som helst så gick jag till 7-eleven och skulle köpa en glass ..

Jag: *drar kortet*..
pip pip pip
..*drar igen..*
pip pip pip
Han i kassan : Det verkar inte funka?
Jag: Nej.. det kanske har kommit åt nycklar eller något hah
Han i kassan : ja , men be din mamma susanne fixa det och sedan så ger du mig 16 spen någon dag?
Jag : Aha så jag behöver inte ge dig nu?
Han i kassan : Nej men lova mig att ge tillbaka!
Jag : jarå.
*gick..*

haha han typ vet vem min mamma är xD Hur som helst så var det rätt bra! Aja hare bra ska fortsätta med desiiiign!


i love it! ;)


pluggat klart i guess..

Nu går jag och lägger mig i min dubbelsäng med tjocka täcken yeeeey! =D har övat spanskan klart fast kan inte en sak.. :/ men enero, febrero, marzo, abril, mayo, junio, julio, agosto, septiembre, oktubre, noviembre, dicembre (?) tror det är rätt! hihi! Sedan kan jag vädret, årstider, vardagar, klockan, säga när jag fyller år, skolämnen! Men nu är det färdigt jobbat här. besökarn går uppåt föresten.. fortsätt så! Måste hitta någon som kan designa min blogg också. Men ni får leva med så som det ser ut just nu! Hare bra. Och godnatt! <3

bjuder så länge på en gammal bild! hörs imorgon och då får man hoppas på att man är frisk också ;)


Svenska hollywoodfruar

Har ätit skitgod Thaimat med mammas kompis och familjen! Sedan så är stolen jag köpte här om dagen också fixad! Så good. Om en timme sitter jag i soffan med en chipspåse i handen och kollar på svenska hollywoodfruar! Har aldrig sett det pogramet förut så det ska bli funny! Men till sist så ska jag öva på spanskan eftersom vi har prov på det imorgon.. suck! Men man får hoppas på bästa ;)

juste.. jag kommer inte bo hos mamma längre bara hos pappa!


Omredigering


Eftersom Alexandra verkligen vill ha bluue eyes! så var jag snäll och fixade en bild på henne med det. hihi!
Bilden är tagen för cirka ett år sen men skitsöt ändå ? :o Men soom ni ser så har jag "solblekt" hennes hår och gjort huden lite mörkare, läpparna till en liten rosa färg! :D fiin?


Somsagt..

jag är sjuk.


When i'am a geek

Jag är hemma ni ska få ett videoinlägg senare. Hur som helst så har jag världens hosta skiiitjobbig! Men har fixat i ordning mitt rum lite och så. Ska snart ta något att äta! Kanske inte är så smart att sitta vid datan när man är sjuk? Men jag tycker det tillhör lite vad ska man annars göra? Ta ett bad i 9 timmar eller måla naglarna i 2 timmar? Nop. Men jag ska måla naglarna senare hehe..


hah fuckface!


Anledning!

Har börjat om på nytt.. En ny blogg (kan man säga). Designen kommer fixas. Det ska bli en "rebecca design!" så håll ut haha! :) Varför jag raderade alla gammla inlägg och sånt var för att jag vill ha en ny början. Vill lyckas bättre. Ska köra på mitt race. Så bli inte förvånade om min design är lite annorlunda gilla läget! Hare bra. Puss!

RSS 2.0